Artister

Anna-Mia Bonde
Känd från gruppen ”ShowBlizz” och deras bejublade krogshow ”Triss i damer” samt från mängder av större evenemang, både som solist och bakom artister som Charlotte Perelli, Pernilla Wahlgren, Annelie Rydé, Louise Hoffsten m.fl.

Mikael Erlandsson
Känd som f.d. leadsångare i coverbandet ”The killarna”, sina två deltaganden i svenska melodifestivalen och från en karriär längre än de flestas.

Mikael Myllynen, a.k.a.. Michael Moon
Känd från sin enmansshow Sonny ”the king” Karlsson och inte minst från sin karriär som leadgitarrist med bl.a. Madison och King Diamond.

Jenny Redenkvist
Känd från tv bakom artister som Amy Diamond och Sibel, som solist i Housetåget samt mängder av företagsevenemang över hela Europa.

Linda Holberg
Känd från gruppen ”ShowBlizz”, bandet ”Groove arbetarna” och från sina många år som solist och körsångerska på diverse events.

Martin Brisshäll
Känd som en av Sveriges mest anlitade trubadurer. Startade sin musikaliska bana i Göteborgs gosskör och har under sina tio år som proffs anlitats flitigt som såväl trubadur och vissångare som showartist och sångare i flera band. Martin har också spelat in och skrivit musik både till sina egna projekt och till andra artister och musiker.

Emma Essinger
Känd som sångerska och saxofonist från MTV, turné med bl.a Martin Stenmark och Timbuktu, och inte minst från husbandet i TV4:s helgsatsning ”Fredag hela veckan”.

Musiker

Rolf Ivraeus
Känd mest som kapellmästare och ”Benny” i Sveriges mest framgångsrika Abbacoverband ”Arrival” samt som keyboardist i ”Black Ingvars” och ”Major NA and the 414”. Det finns inte många artister i Sverige som inte någon gång stött på Rolf bakom keyboarden eller pianot.

Mille Andersson
Känd som en av Sveriges bästa trubadurer, gitarrister och sångare. Bl.a. från bandet Ya Ya-men som förutom en lång karriär på egen hand kompat artister från Sanne Salomensen och Mats Ronander till Annelie Rydé och Shirley Clamp.

Per Strandberg
Känd som en av musikerna i Bingolottos husband samt som basist i Lotta Engbergs orkester. Per spelar både klaviatur, gitarr, bas och sjunger.

Övriga artister och band Galaentertainment ibland samarbetar med är;
HAAKS
Tre drag
Eternal Circle
NN-Band
Partypatrullen
Evelina Olsén
Martin Gabriel
Andrea Bonde
Hanna Bergkvist
Anna Eriksson
Anna Örn
Stefan Göthborg
Ronnie Hagstedt

Anna-Mia Bonde | E-mail | 0707-31 20 85 | Facebook | © GalaEntertainment.se 2006-2014
Design och produktion av Cosmic Creativ Consulting

English site